Doorgaan naar content
Werken bij VHZ

Onze merken

VHZ gelooft in unieke merken met een gedeelde kracht. Daarom zijn onze bedrijven stuk voor stuk gerenommeerde kwaliteitsmerken op hun terrein. Deze verzameling van toonaangevende bedrijven in de kunststof kozijnenindustrie, waaronder Transcarbo, Kumij, Europrovyl, Smits Kozijnen, Kozijn Service Nederland en Alwood, biedt een uitgebreid scala aan oplossingen voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Productie bij Transcarbo.

Transcarbo

Met een geschiedenis van ruim 60 jaar staat Transcarbo stevig in Nederland als specialist in het produceren en monteren van veelkleurige, stijlvolle kunststof kozijnen. Al meer dan een halve eeuw sieren deze kozijnen zowel nieuwbouw als renovatieprojecten door het hele land, van bescheiden woningen tot hoogbouw. De opdrachtgevers, waaronder architecten, aannemers, verenigingen van eigenaren en woningbouwcorporaties, vertrouwen al die tijd op onze expertise en kwaliteit.

Kozijnen door Kumij geproduceerd.

Kumij

Al 65 jaar staat Kumij stevig geworteld als producent en leverancier van kunststof kozijnen, waarbij ze al meer dan 40 jaar actief zijn in dit vakgebied. Gevestigd in Groningen, zijn ze niet alleen betrokken bij renovatie- en nieuwbouwprojecten, maar vervullen ze ook een betrouwbare rol als projectpartner vanaf de allereerste ontwerpfase tot aan de zorgvuldige montage en zelfs daarna in nazorg en onderhoud.

Productiemedewerker bij Europrovyl.

Europrovyl

Met een bewezen historie die vele decennia omspant, een team van circa 150 vakkundige medewerkers en een indrukwekkende productie van gemiddeld 260 kozijnen per dag, staat Europrovyl trots bekend als een van de grootste fabrikanten van kunststof kozijnen in Nederland. Niet alleen zijn ze een toonaangevende producent, maar ook een bron van innovatie en samenwerking voor de bouwsector, waarbij ze nauw aansluiten bij de hoge kwaliteitseisen van Bouwend Nederland. Alles wat Europrovyl bedenkt en maakt, ademt innovatie en duurzaamheid.

Medewerker van Smits Kozijnen.

Smits Kozijnen

Gevestigd in Gemert, is Smits Kozijnen een vooruitstrevende producent van kozijnen die zich richt op duurzaamheid. Zij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige kunststof ramen en deuren. Het team van vakbekwame medewerkers zet zich in voor het leveren van brandwerende kunststof kozijnen en het produceren van isolatieglas van topkwaliteit. Dankzij het sterke dealernetwerk, en een nauwe band met de markt, kan Smits Kozijnen gespecialiseerd maatwerk leveren aan de veeleisende particuliere sector.

Servicemonteur bij Kozijn Service Nederland.

Kozijn Service Nederland

Kozijn Service Nederland is dé specialist als het gaat om reparatie en onderhoud van kozijnen. Naast het preventief onderhouden van bestaande systemen en het repareren van hang- en sluitwerk, kan KSN ook beschadigde profielen herstellen. Door uitgebreide expertise kunnen ze een breed scala aan schades snel en efficiënt op locatie herstellen. Kozijn Service Nederland is in 2009 opgericht en werkt door heel Nederland.

Wandpanelen gemonteerd door monteurs van Alwood.

Alwood

Gedurende de afgelopen 45 jaar heeft Alwood Montage zich ontwikkeld tot een vooraanstaande onderneming met een rijke ervaring en expertise op het gebied van afbouw. Al vanaf het begin geldt een pro-actieve aanpak en wordt er geïnvesteerd in kwaliteit. Met een team van meer dan 90 vakbekwame medewerkers en een wagenpark bestaande uit ruim 45 volledig uitgeruste bussen, staan zij klaar om zelfs de meest complexe projecten op locatie aan te pakken. Het team beschikt niet alleen over de nodige kennis, maar ook over het professionele gereedschap en materieel om elk project succesvol te voltooien.