Doorgaan naar content
Werken bij VHZ
Collega's die elkaar iets laten zien op kantoor.

VHZ Groep

VHZ bestaat uit Europrovyl, Kumij, Transcarbo, Smits Kozijnen, Alwood en Kozijn Service Nederland. Toonaangevende bedrijven die zich onder andere richten op de productie, montage en service van duurzame kozijnoplossingen. Naast producent en leverancier zijn wij ook innovator en denken mee met de kwalitatief hoge eisen van bouwend Nederland: wij leveren onze bijdrage in het hele bouwproces (van kennismaking en afstemming tot en met de evaluatie) en streven er naar onze partners zoveel mogelijk te ontzorgen.

ICT collega's aan het werk op kantoor in Zwolle.

Onze duurzame visie

Werken bij VHZ betekent werken aan een toekomstbestendige wereld. Want wij willen met onze bedrijven de beste en meest duurzame partner zijn in kunststof kozijnen, ramen en deuren. We hebben niet alleen passie voor het maken van het beste product, maar ook voor het leveren van duurzame impact.

Wandelende collega's in het kantoor in Zwolle.

Maak impact bij VHZ

VHZ bestaat uit Kumij, Europrovyl, Transcarbo, Smits, Alwood en Kozijn Service Nederland. Toonaangevende bedrijven die zich richten op de productie, montage en service van duurzame kozijnoplossingen. Met in totaal ruim 650 medewerkers, verspreid over 10 (productie-)locaties voorzien we veel nieuwbouw- en renovatieprojecten van stijlvolle kozijnen, ramen en deuren. Gezamenlijk zijn we marktleider in de branche en dragen we bij aan een betere leefomgeving voor de komende generaties.

Presentatie in kantoor Zwolle.

Een loopbaan met betekenis

VHZ wil een werkgever zijn waar mensen graag willen & blijven werken. Maar onze ambitie gaat nog verder, want we willen ons uiteindelijk als ‘B Corp’ certificeren, zodat ons werk echt bijdraagt aan een betere wereld. Dat geldt natuurlijk ook voor onze eigen werkomgeving.

Samen streven naar duurzaam succes

Wij creëren met elkaar een plezierige, open en respectvolle werksfeer. Met een goede werk-privé balans die bij ieders eigen levensstijl past. Collega’s krijgen bij ons bovendien de kans om regelmatig deel te nemen aan trainingen en cursussen om hun vaardigheden te verbeteren en zo hun carrière de juiste richting te geven.

Collega's Annemieke en Danny in overleg.