Doorgaan naar content
Werken bij VHZ

Verhalen van onze collega's

Lees de verhalen van onze medewerkers. Leer meer over hun werk, uitdagingen en triomfen. Of je nu nieuwsgierig bent naar verschillende functies, bedrijfsculturen of gewoon geïnspireerd wilt worden, deze verhalen bieden een kijkje achter de schermen!

Rik Belt

Rik woont in Slagharen, is samen met Nelleke en samen hebben zij 3 kinderen; Amber (12), Daan (11) en Luuk (9). Rik werkt als business consultant ICT bij VHZ.

1. Wat is je favoriete dag van de week en waarom?

Ik geniet het meest van de zaterdag. De ochtend staat in het teken van de voetbal van de kids. ‘s Middags een beetje aanrommelen in en rond het huis of met zijn allen erop uit. In de na middag/avond met regelmaat een volleybalwedstrijd en later in de avond een borrel met familie, vrienden of teamgenoten. Al met al vaak een actieve dag met veel gezelligheid.

Lees hier het volledige artikel

Het leven van een servicemonteur bij KSN!

Bekijk nu de video van de werkdag van onze servicemonteur Thomas bij KSN. Ontdek hoe Thomas zijn dag doorbrengt terwijl hij problemen oplost en klanten helpt. Hij geeft je een uniek kijkje achter de schermen en laat zien hoe hij zijn vaardigheden en expertise inzet!

Els Verheij

Els woont in Rijswijk en heeft een relatie met Theo. Zij is sinds 2019 werkzaam bij KSN West als Receptioniste en is “de spil” op kantoor. Op 3 dagen in de week kun je bijna alle vragen bij haar neerleggen.

1. Wat is je favoriete dag van de week en waarom?

De maandag denk ik. Na een weekend nog een extra dag vrij terwijl de meeste mensen alweer naar hun werk moeten.

Lees hier het volledige artikel

Alex de Haan

Alex woont samen met zijn vrouw Adriana in het Groningse Uithuizen. Hij is sinds 2012 (eigenlijk 2010, maar er was een kleine onderbreking) werkzaam bij Kumij. Alex is allround, hij werkte eerst als lasser en nu als inbouwer. Daarnaast vervangt hij momenteel één van de voormannen.

1. Wat is je favoriete dag van de week en waarom?

Tsja, dan toch het weekend hè. Zaterdag én zondag.

2. Wat deed jij als kind van 10 jaar het allerliefste?

Voetballen op het veldje achter ons huis.

Lees hier het volledige artikel

Interview met Gert Nicolai

Gert is 52 jaar en woont in Kollum samen met zijn vrouw Afke en zijn drie kinderen Jenny (23), Anno (21) jaar en Harry (18).

De carrière van Gert begint op 14 september 1992 in Augustinusga. Gert vindt het top om bij Europrovyl te werken. Hij heeft het altijd heel goed gehad bij het bedrijf en draagt Europrovyl dan ook warm hart toe. Als hij weet dat ze als ploeg alles hebben gedaan om zo goed mogelijk te draaien, gaat Gert met een voldaan gevoel naar huis.

Lees hier het interview

Hans Striper

De eerste week van

Op 8 mei 2023 begon Hans Striper aan zijn nieuwe avontuur als servicemonteur bij KSN, in Goningen. Hans deelde zijn enthousiasme over zijn eerste werkdag: "Het was leuk en alles verliep soepel! Ik had een goed gesprek."

Een paar dagen na zijn eerste werkdag ontving hij zijn werkkleding en bus. Hans herinnert zich het moment nog goed: "Nou, dit was nog een oude bus! Maar op vrijdag 29 september kreeg ik een spiksplinternieuwe Transporter T6 (automaat). Dat was wel een verrassing!" Tijdens zijn eerste week als servicemonteur werd hij aangenaam verrast door de goede organisatie en de kwaliteit van het gereedschap. "Alles was goed geregeld, alles was nieuw. Ik kreeg ook al mijn nieuwe gereedschap."

Naast het ontdekken van zijn nieuwe werkomgeving, heeft hij ook kennisgemaakt met nieuwe collega's. Hij was vooral onder de indruk van zijn collega's uit het noorden, met wie hij al bekend was, en van de nieuwe collega's uit het westen, met wie hij samenwerkte tijdens een meedraaidag. Hans beschrijft de bedrijfscultuur van KSN als "direct, open en eerlijk, sociaal."

Eén van de hoogtepunten van Hans' eerste week was het opbouwen van het filiaal in Groningen. Hij vertelt enthousiast: "We hebben samen een knap stukje werk neergezet." Het was duidelijk een project waar hij veel plezier aan beleefde. Hoewel Hans al ervaring had, heeft hij geen nieuwe vaardigheden geleerd tijdens zijn eerste week. Voor hem was het allemaal gesneden koek. Desondanks kijkt hij met veel enthousiasme naar de toekomst en zegt: "Ik ben blij met mijn nieuwe baan en ik kijk uit naar alle uitdagingen die nog komen gaan. Tot nu toe loopt het allemaal prima en als de gezondheid het mag toelaten werk ik hier wat mij betreft tot mijn pensioen.’’

Voor andere nieuwe medewerkers heeft Hans ook nog een tip: "Zie het werk positief in en maak er wat leuks van met je collega’s. Stel je sociaal op, want daar moet je het uiteindelijk toch mee doen!" We wensen Hans veel succes en voldoening in zijn nieuwe rol als servicemonteur!

Bekijk hier onze servicemonteur vacature

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Kom bij ons werken en creëer een spannende carrière vol groeikansen. Neem een kijkje bij onze vacatures en solliciteer vandaag nog om je passie te volgen en je talenten te benutten!

Bekijk vacatures