Doorgaan naar content
Werken bij VHZ
Medewerker - werken bij VHZ.
Transcarbo

Wij zijn één van de grootste leveranciers van kunststof kozijnen voor de projectmatige markt in Nederland. Met onze uiterst moderne machines zijn we een sterke speler binnen de branche. Dagelijks werken meer dan 120 collega’s aan de productie en montage van hoogwaardige kozijnen in heel Nederland.

Transcarbo

  • Vakgebied

  • Diploma

  • Organisatie

  • Locatie

0 vacatures gevonden

Er zijn momenteel geen vacatures beschikbaar voor het gekozen vakgebied

Ons werkgeverschap

Kenmerkend voor onze cultuur is de onderlinge betrokkenheid. We werken samen aan een geweldig en duurzaam product. Met een beetje humor zit jij hier vast ook helemaal op je plek. Er is daarnaast voldoende ruimte om je te ontwikkelen. Of je nu opleidingen wilt volgen of advies zoekt van ervaren collega’s. Iedereen staat voor je klaar en de deur van de directeur staat altijd open.

Onderdeel van VHZ

We zijn onderdeel van VHZ, marktleider in de kozijnenbranche in Nederland. Met onze duurzame kozijnoplossingen dragen we bij aan een betere leefomgeving voor de komende generaties. VHZ omvat de producerende bedrijven Transcarbo, Europrovyl, Kumij en Smits Kozijnen, het montagebedrijf Alwood en het servicebedrijf KSN - Kozijn Service Nederland. VHZ is al jaren de grootste verwerker van kozijnen in Nederland met meer dan 650 collega’s, een omzet van EUR 200 mio,- en een productie van 180.000 kozijnen per jaar.

Lees meer over werken bij VHZ