Doorgaan naar content
Werken bij VHZ
Medewerker - werken bij VHZ.

Over Transcarbo

Wij zijn één van de grootste leveranciers van kunststof kozijnen voor de projectmatige markt in Nederland. Met onze uiterst moderne machines zijn we een sterke speler binnen de branche. Dagelijks werken meer dan 120 collega’s aan de productie en montage van hoogwaardige kozijnen in heel Nederland.

Onze visie op verandering

Wij zijn één van de grootste leveranciers van kunststof kozijnen voor de projectmatige markt in Nederland. Met onze uiterst moderne machines zijn we een sterke speler binnen de branche. Dagelijks werken meer dan 120 collega’s aan de productie en montage van hoogwaardige kozijnen in heel Nederland.

Onze weg naar een betere wereld

Onze visie op duurzaam ondernemen is om waarde te creëren voor onze klanten, medewerkers en de samenleving. We streven ernaar om bij te dragen aan een fijne leefomgeving door te werken aan geveluitstraling en duurzame oplossingen. Samen streven we naar impactvolle veranderingen in onze bedrijfsvoering, met als doel een betere wereld te creëren.

De hoekstenen van onze cultuur

Bij ons staat veilig werken op nummer 1. We zorgen ervoor dat onze werknemers en samenwerkingspartners veilig hun werk kunnen doen, zodat ze aan het einde van de dag gezond thuiskomen. Daarnaast hechten we veel waarde aan een positieve werksfeer en een hecht team. We organiseren regelmatig teambuildingactiviteiten en stimuleren open communicatie en samenwerking.

Onze inspirerende werkomgeving

Kenmerkend voor onze cultuur is de onderlinge betrokkenheid. We werken samen aan een geweldig en duurzaam product. Met een beetje humor zit jij hier vast ook helemaal op je plek. Er is daarnaast voldoende ruimte om je te ontwikkelen. Of je nu opleidingen wil volgen of advies zoekt van ervaren collega’s. Iedereen staat voor je klaar en de deur van de directeur staat altijd open!

Werken bij Transcarbo

Kenmerkend voor onze cultuur is de onderlinge betrokkenheid. We werken samen aan een geweldig en duurzaam product. Met een beetje humor zit jij hier vast ook helemaal op je plek. Er is daarnaast voldoende ruimte om je te ontwikkelen. Of je nu opleidingen wil volgen of advies zoekt van ervaren collega’s. Iedereen staat voor je klaar en de deur van de directeur staat altijd open.

We zijn onderdeel van VHZ, marktleider in de kozijnenbranche in Nederland. Met onze duurzame kozijnoplossingen dragen we bij aan een betere leefomgeving voor de komende generaties. VHZ omvat de

producerende bedrijven Transcarbo, Europrovyl, Kumij en Smits Kozijnen, het montagebedrijf Alwood en het servicebedrijf KSN - Kozijn Service Nederland. VHZ is al jaren de grootste verwerker van kozijnen in Nederland met meer dan 650 collega’s, een omzet van EUR 200 mio,- en een productie van 180.000 kozijnen per jaar.

We zijn onderdeel van VHZ, marktleider in de kozijnenbranche in Nederland. Met onze duurzame kozijnoplossingen dragen we bij aan een betere leefomgeving voor de komende generaties. VHZ omvat de producerende bedrijven Transcarbo, Europrovyl, Kumij en Smits Kozijnen, het montagebedrijf Alwood en het servicebedrijf KSN - Kozijn Service Nederland. VHZ is al jaren de grootste verwerker van kozijnen in Nederland met meer dan 650 collega’s, een omzet van EUR 200 mio,- en een productie van 180.000 kozijnen per jaar.

Lees meer over werken bij VHZ Groep