Doorgaan naar content
Werken bij VHZ
Alwood

Wij zijn van oorsprong een echt familiebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot de montage- en installatiespecialist op het gebied van kozijnen, interieurbouw, laboratoria en winkel inrichtingen, scheidingswanden en plafondsystemen. Met 90 vakbekwame medewerkers en een wagenpark van ruim 45 compleet ingerichte bussen, zijn wij een betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers wereldwijd. 

Alwood

  • Vakgebied

  • Diploma

  • Organisatie

  • Locatie

Wij zijn een familiebedrijf dat is uitgegroeid tot de montage- en installatiespecialist, op het gebied van kozijnen, interieurbouw, scheidingswanden, plafondsystemen, laboratoria en winkel inrichtingen. We zijn wereldwijd een betrouwbare partner voor onze klanten en hebben meer dan 120 vakbekwame medewerkers en een wagenpark van ruim 45 compleet ingerichte bussen.

Onze missie en visie zijn simpel: elke dag beter worden en onze klanten de beste producten en diensten leveren, want eind goed Alwood! We hebben goede en bekwame monteurs in huis en kunnen snel schakelen. Onze opdrachtgevers kiezen daarom altijd voor ons!

Ons werkgeverschap

Wij richten ons op de toekomst door te investeren in onze medewerkers, nieuwe technieken en materieel. Wij staan voor kwaliteit en service en zijn trots op wat we doen! Wat ons onderscheidt van anderen is dat we grote projecten aankunnen, ons personeel op één zetten, kozijnen op maat kunnen maken en projectleiders in dienst hebben die snel schakelen. Onze toekomstplannen en ambities zijn om uit te groeien tot dé montagespecialist van Nederland en met onze mentaliteit is dit doel haalbaar!

Als je bij Alwood werkt, heb je de mogelijkheid om op verschillende locaties en projecten te werken. Dit zorgt ervoor dat elke dag anders is en dat er altijd nieuwe uitdagingen zijn! Bij ons heb je toffe collega's en veel inspraak in de organisatie. Je werkt voornamelijk op projectlocaties en ziet aan het einde van de dag wat je hebt gemaakt. Wij zijn trots op ons werk, of het nu gaat om het plaatsen van nieuwe kozijnen of het bouwen van een nieuwe cleanroom, het blijft even speciaal!

Onderdeel van VHZ

We zijn onderdeel van VHZ, marktleider in de kozijnenbranche in Nederland. Met onze duurzame kozijnoplossingen dragen we bij aan een betere leefomgeving voor de komende generaties. VHZ omvat de producerende bedrijven Transcarbo, Europrovyl, Kumij en Smits Kozijnen, het montagebedrijf Alwood en het servicebedrijf KSN - Kozijn Service Nederland. VHZ is al jaren de grootste verwerker van kozijnen in Nederland met meer dan 650 collega’s, een omzet van EUR 200 mio,- en een productie van 180.000 kozijnen per jaar.

Lees meer over werken bij VHZ