Doorgaan naar content
Werken bij VHZ
Medewerker - werken bij VHZ.
Alwood

Wij zijn van oorsprong een echt familiebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot de montage- en installatiespecialist op het gebied van kozijnen, interieurbouw, laboratoria en winkel inrichtingen, scheidingswanden en plafondsystemen. Met 90 vakbekwame medewerkers en een wagenpark van ruim 45 compleet ingerichte bussen, zijn wij een betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers wereldwijd. 

Alwood

  • Vakgebied

  • Diploma

  • Organisatie

  • Locatie

Ons werkgeverschap

Wij richten ons op de toekomst door te investeren in nieuwe technieken en materieel. Innovatie, maatschappelijk verantwoord ondernemer en het nakomen van afspraken is daarbij vanzelfsprekend. Werkgeverschap staat bij ons centraal. Zo bieden we onze medewerkers de gewenste cursussen aan. Als familiebedrijf zorgen we voor onze mensen, het bedrijf en de wereld om ons heen.

Onderdeel van VHZ

We zijn onderdeel van VHZ, marktleider in de kozijnenbranche in Nederland. Met onze duurzame kozijnoplossingen dragen we bij aan een betere leefomgeving voor de komende generaties. VHZ omvat de producerende bedrijven Transcarbo, Europrovyl, Kumij en Smits Kozijnen, het montagebedrijf Alwood en het servicebedrijf KSN - Kozijn Service Nederland. VHZ is al jaren de grootste verwerker van kozijnen in Nederland met meer dan 650 collega’s, een omzet van EUR 200 mio,- en een productie van 180.000 kozijnen per jaar.

Lees meer over werken bij VHZ