Doorgaan naar content
Werken bij VHZ
Medewerker - werken bij VHZ.

Wij zijn al jaren een bekende en betrouwbare producent van kunststof kozijnen. Dankzij ons innoverend vermogen, kwaliteits- en klantgerichtheid, weten wij onze opdrachtgevers iedere dag weer te voorzien van kwalitatief goede eindproducten. Meer dan 125 collega’s dragen daar inmiddels aan bij.

Kumij

  • Vakgebied

  • Diploma

  • Organisatie

  • Locatie

Ons werkgeverschap

Dezelfde passie voor ons werk leggen we in ons werkgeverschap. Wij weten als geen ander dat je van ‘je personeel moet houden om ze te behouden.’ Daarom blijven we groeien. We zijn een bedrijf waar iedereen de kans krijgt zichzelf te ontwikkelen. Zo bieden we, naast doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf, verschillende opleidingen en trainingen.

Onderdeel van VHZ

We zijn onderdeel van VHZ, marktleider in de kozijnenbranche in Nederland. Met onze duurzame kozijnoplossingen dragen we bij aan een betere leefomgeving voor de komende generaties. VHZ omvat de producerende bedrijven Transcarbo, Europrovyl, Kumij en Smits Kozijnen, het montagebedrijf Alwood en het servicebedrijf KSN - Kozijn Service Nederland. VHZ is al jaren de grootste verwerker van kozijnen in Nederland met meer dan 650 collega’s, een omzet van EUR 200 mio,- en een productie van 180.000 kozijnen per jaar.

Lees meer over werken bij VHZ