Doorgaan naar content
Werken bij VHZ
Smitskozijnen

Wij zijn van oorsprong een echt familiebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een innovatieve kozijnenproducent in Gemert. Meer dan 100 collega’s houden zich dagelijks bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van duurzame kozijnoplossingen en het vervaardigen van isolatieglas.

Smits Kozijnen

  • Vakgebied

  • Diploma

  • Organisatie

  • Locatie

Ons werkgeverschap

We richten ons op de toekomst en zorgen ervoor dat we altijd klaar zijn voor veranderingen. De basis is financiële stabiliteit, zodat we onze ambities waar kunnen maken. We gaan voor langdurige samenwerkingsverbanden met onze klanten, partners en werknemers. Openheid, heldere afspraken en persoonlijk zakendoen zijn hierbij onze uitgangspunten.

Onderdeel van VHZ

We zijn onderdeel van VHZ, marktleider in de kozijnenbranche in Nederland. Met onze duurzame kozijnoplossingen dragen we bij aan een betere leefomgeving voor de komende generaties. VHZ omvat de producerende bedrijven Transcarbo, Europrovyl, Kumij en Smits Kozijnen, het montagebedrijf Alwood en het servicebedrijf KSN - Kozijn Service Nederland. VHZ is al jaren de grootste verwerker van kozijnen in Nederland met meer dan 650 collega’s, een omzet van EUR 200 mio,- en een productie van 180.000 kozijnen per jaar.

Lees meer over werken bij VHZ