Doorgaan naar content
Werken bij VHZ

Over Smits Kozijnen

Wij zijn van oorsprong een echt familiebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een innovatieve kozijnenproducent in Gemert. Meer dan 100 collega’s houden zich dagelijks bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van duurzame kozijnoplossingen en het vervaardigen van isolatieglas.

Familietraditie in duurzaamheid

Wij zijn al 90 jaar gespecialiseerd in het leveren van duurzame kozijnenoplossingen en zijn van oorsprong een familiebedrijf. Ons team bestaat uit 80 enthousiaste medewerkers die elke dag werken aan de ontwikkeling, productie en verkoop van kunststof kozijnen. Ons doel is om specialistisch maatwerk te leveren en we zitten daarom dicht op de markt met ons hechte dealernetwerk.

Onze visie voor de toekomst

Wij produceren in opdracht de meest duurzame kozijnen, geven graag advies en investeren continue in de ontwikkeling van duurzame oplossingen voor gebouwen en woningen. Het vergroten van onze positieve impact is iets wat we blijven doen en waar we voor staan! Wij geloven dat je als bedrijf moet streven naar een minimale footprint, bij alles wat je doet en maakt. Daarom produceren en bouwen we circulair, met een scherp oog voor de aarde en onze impact daarop.

Bouwen voor de toekomst

Onze missie is om in alle gevallen de beste en meest duurzame partner te zijn in kunststof kozijnen, ramen en deuren! Openheid, heldere afspraken en persoonlijk zakendoen zijn daarbij onze uitgangspunten. Bovendien bieden wij geluk en voldoening aan onze medewerkers, door ze in hun kracht te zetten en hen te laten doen waar ze van houden! Wij bieden medewerkers een uitdagende werkomgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen en de mogelijkheid om hun eigen carrièrepad te creëren en te groeien binnen het bedrijf.

Onze toewijding aan medewerkers

Onze medewerkers zijn harde werkers! Wij vinden het belangrijk om goed samen te werken met collega's en zorgen ervoor dat het werk veilig en nauwkeurig wordt uitgevoerd. Wij zorgen voor een fijne werksfeer en streven ernaar om deze altijd te blijven verbeteren. Het bieden van een fijne werk-privé balans, die past bij de levensstijl van onze medewerkers is iets waar wij veel waarde aan hechten en graag doen!

Werken bij Smits Kozijnen

Wij richten ons op de toekomst en zorgen ervoor dat we altijd klaar zijn voor veranderingen. De basis is financiële stabiliteit, zodat we onze ambities waar kunnen maken. We gaan voor langdurige samenwerkingsverbanden met onze klanten, partners en werknemers. Openheid, heldere afspraken en persoonlijk zakendoen zijn hierbij onze uitgangspunten.

We zijn onderdeel van VHZ, marktleider in de kozijnenbranche in Nederland. Met onze duurzame kozijnoplossingen dragen we bij aan een betere leefomgeving voor de komende generaties. VHZ omvat de producerende bedrijven Transcarbo, Europrovyl, Kumij en Smits Kozijnen, het montagebedrijf Alwood en het servicebedrijf KSN - Kozijn Service Nederland. VHZ is al jaren de grootste verwerker van kozijnen in Nederland met meer dan 650 collega’s, een omzet van EUR 200 mio,- en een productie van 180.000 kozijnen per jaar

.

We zijn onderdeel van VHZ, marktleider in de kozijnenbranche in Nederland. Met onze duurzame kozijnoplossingen dragen we bij aan een betere leefomgeving voor de komende generaties. VHZ omvat de producerende bedrijven Transcarbo, Europrovyl, Kumij en Smits Kozijnen, het montagebedrijf Alwood en het servicebedrijf KSN - Kozijn Service Nederland. VHZ is al jaren de grootste verwerker van kozijnen in Nederland met meer dan 650 collega’s, een omzet van EUR 200 mio,- en een productie van 180.000 kozijnen per jaar.

Lees meer over werken bij VHZ Groep