Doorgaan naar content
Werken bij VHZ
Project bij Europrovyl.

Projecten

Bekijk hier een verzameling van de verschillende projecten die we met veel passie hebben gerealiseerd.

Project in Scheveningen van Alwood.

Montage aan de Strandboulevard in Scheveningen

In Scheveningen heeft Alwood latten plafonds, wandpanelen en meubels gemonteerd voor het unieke project: Lumen Light Living. Dit project omvat 69 appartementen met 35 verschillende woningtypen, die direct aan het strand van Scheveningen zijn gebouwd.

Bekijk hier het project
Project van Transcarbo.

De Veluwse Proeftuin in het World Food Center in Edes

Transcarbo heeft een belangrijke rol gespeeld in het project De Veluwse Proeftuin van het World Food Center. Ze leverden kunststof kozijnen in GEALAN S9000 Base met een acrylaatafwerking in de kleur RAL 7013. Het project begon in september 2021 en Transcarbo startte hun werk in week 6 van 2022.

Bekijk hier het project
Alwood plaatst wandpanelen op verschillende etages van de Hogeschool.

Aan het werk op de Kralingse Zoom in Rotterdam

Er wordt op de Hogeschool in Rotterdam aan een bijzonder project gewerkt. Alwood plaatst wandpanelen op verschillende etages van de Hogeschool in opdracht van Parthos uit Panningen.

Bekijk hier het project
Kozijnen van fossielvrij PVC toegepast door Kumij.

Kozijnen van fossielvrij PVC toegepast door Kumij

Kumij kondigt met trots een wereldprimeur aan: de toepassing van kunststof kozijnen gemaakt van fossielvrij UPVC. VHZ heeft samen met onze profielleverancier K├Âmmerling profielen ontwikkeld van fossielvrij UPVC. Wij mochten deze als eerste (wereldwijd!) gaan toepassen.

Bekijk hier het project
Albatros in Den Haag. Hier leverden Europrovyl de 128 kozijnen volgens het Cascoready-concept.

Albatros in Den Haag

Al eerder vertelde Europrovyl over het project Albatros in Den Haag. Hier leverden wij de 128 kozijnen volgens het Cascoready-concept: de kozijnen werden beglaasd en met stelkozijn aangeleverd en direct op het kalkzandsteencasco gemonteerd. Door op deze manier te werken zijn de appartementen snel wind- en waterdicht en dat is een groot voordeel voor de aannemer.

Bekijk hier het project
Lampen in kantoor van VHZ in Zwolle.

Werken bij VHZ

Hebben deze unieke projecten je nieuwgierig gemaakt? Kom dan bij ons werken! Neem snel een kijkje op onze vacaturepagina en solliciteer vandaag nog!

Bekijk hier onze vacatures