Doorgaan naar content
Werken bij VHZ
Project: Lumen Light Living in Scheveningen.

Montage aan de Strandboulevard in Scheveningen

Ben je benieuwd naar het betoverende project van Lumen Light Living in Scheveningen? Hier vind je alle details! Stap binnen in de wereld van dit unieke project, waar Alwood de montage van latten plafonds, wandpanelen en meubels heeft verzorgd. Met 69 appartementen en 35 verschillende woningtypen, direct gelegen aan het prachtige strand van Scheveningen, is dit appartementencomplex echt adembenemend.

Project: Lumen Light Living, interieurmontage door Alwood.

Het project in het kort

Project: Lumen Light Living, Vuurtorenweg Scheveningen

Opdrachtgever: Hekker Interieurbouw

Aannemer: Volker wessels

Project: Lumen Light Living in Scheveningen.

Luxe wonen aan het strand van Scheveningen

In Scheveningen zijn latten plafonds, wandpanelen en meubels gemonteerd voor het unieke project: Lumen Light Living. Dit project omvat 69 appartementen met 35 verschillende woningtypen, die direct aan het strand van Scheveningen worden gebouwd.

Lumen ligt pal naast het strand, de boulevard en de haven, en van al deze Scheveningse elementen zie je iets terug in het gebouw. De werkzaamheden vinden plaats in de algemene ruimtes en de kelder van het gebouw. De locatie van het project is zeer mooi, omdat het complex dicht bij het strand staat en naast de bekende vuurtoren komt te staan.

Trap gemonteerd, interieurmontage door Alwood.

Tijdens dit project hebben de monteurs te maken met speciale materialen. Zo is het latten plafond zelf ontworpen door middel van een kliksysteem. Voor het plafond, de koplatten en de wandbekleding wordt gemodificeerd fraké hout gebruikt. Alwood is trots op de unieke ontwerpen en materialen die worden gebruikt tijdens het project. Het latten plafond is een bijzonder hoogtepunt en is een mooie toevoeging zijn aan het gebouw.

Bekijk onze website
Project: Lumen Light Living, interieurmontage door Alwood.

Kom je erbij?

Wil jij deel uitmaken van het Alwood-team? Solliciteer vandaag nog en ontdek de mogelijkheden! Bij Alwood krijg je de kans om te werken in een innovatief en dynamisch bedrijf. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen die ons willen helpen bij het realiseren van onze visie. Solliciteer nu!

Bekijk hier onze vacatures