Doorgaan naar content
Werken bij VHZ

De Veluwse Proeftuin in het World Food Center in Edes

Benieuwd naar het adembenemende project van Transcarbo in De Veluwse Proeftuin? Hier ontdek je alle details! Neem een kijkje bij dit unieke project, waar Transcarbo kunststof kozijnen heeft geleverd in een prachtige kleur. Met een naadloze integratie in het landschap en een gemeenschappelijke tuin waar bewoners kunnen genieten van verse producten, is deze wijk echt bijzonder.

Project: WFC Woongebouw te Ede.

Het project in het kort

Project: WFC Woongebouw te Ede

Opdracht: Aanleveren van kunststof kozijnen

Aannemer: Van Wijnen Arnhem

Project: WFC Woongebouw te Ede.

Transcarbo's bijdrage aan dit prachtige project

Transcarbo heeft een belangrijke rol gespeeld in het project De Veluwse Proeftuin van het World Food Center. Ze leverden kunststof kozijnen in GEALAN S9000 Base met een acrylaatafwerking in de kleur RAL 7013. Het project begon in september 2021 en Transcarbo startte hun werk in week 6 van 2022. Met de keuze voor natuurlijke materialen en kleuren hebben de huizen en appartementen zich naadloos geïntegreerd in het landschap, waardoor luxe wonen op een bescheiden en pure manier mogelijk is in deze prachtige wijk. In de gemeenschappelijke tuin kunnen bewoners straks genieten van de mogelijkheid om zelf fruit, groente en kruiden te proeven.

Project: WFC Woongebouw te Ede.

De bijzonderheden van De Veluwse Proeftuin zijn onder andere het prachtige uitzicht op de wijk en de omgeving, dankzij de ligging op het hoogste punt van het World Food Center. Je kunt echt genieten van het buitenleven, terwijl er altijd iets leuks te doen is in de wijk en je gemakkelijk naar de winkels en de stad kunt fietsen. Bovendien is het openbaar vervoer op loopafstand, waardoor een dagje winkelen in een andere stad ook tot de mogelijkheden behoort.

Bekijk onze website
Project: WFC Woongebouw te Ede.

Kom je erbij?

Wil jij deel uitmaken van het Transcarbo-team? Solliciteer vandaag nog en ontdek de mogelijkheden! Bij Transcarbo krijg je de kans om te werken in een toonaangevend en dynamisch bedrijf. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen. Solliciteer nu en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team!

Bekijk hier onze vacatures