Doorgaan naar content
Werken bij VHZ
Project van Alwood in Rotterdam.

Aan het werk op de Kralingse Zoom in Rotterdam

Benieuwd naar het project van Alwood op de Hogeschool in Rotterdam? Ontdek alle details! Stap binnen in de wereld van dit project, waar Alwood wandpanelen plaatst op verschillende etages van de Hogeschool. De ervaren monteurs genieten van het prachtige uitzicht op de stad terwijl ze met passie en precisie werken aan dit oogverblindende eindproduct.

Alwood plaatst wandpanelen op verschillende etages van de Hogeschool.

Het project in het kort

Project: Wandpanelen plaatsen op de Hogeschool te Rotterdam

Opdrachtgever: Parthos B.V. te Panningen

Aannemer: Heerkens van Bavel bouw

Wandpanelen worden geplaatst op de Hogeschool te Rotterdam door medewerkers van Alwood.

Alwood transformeert de Hogeschool in Rotterdam met wandpanelen!

Er wordt op de Hogeschool in Rotterdam aan een bijzonder project gewerkt. Alwood plaatst wandpanelen op verschillende etages van de Hogeschool in opdracht van Parthos uit Panningen.

De wandbekleding is speciaal ingemeten en wordt geplaatst door middel van haaklatten. Dit is uniek omdat deze methode ervoor zorgt dat de panelen naadloos op elkaar aansluiten en het geheel er strak uitziet.

Wandpanelen gemonteerd op de Hogeschool te Rotterdam.

Tijdens het harde werken genieten de monteurs van het prachtige uitzicht op de stad. De 8 tot 14 ervaren monteurs die dit project met passie en precisie uitvoeren, zorgen voor een oogverblindend eindproduct.

Bekijk onze website
Wandpanelen plaatsen op de Hogeschool te Rotterdam.

Kom je erbij?

Wil jij deel uitmaken van het Alwood-team? Solliciteer vandaag nog en ontdek de mogelijkheden! Bij Alwood krijg je de kans om te werken in een innovatief en dynamisch bedrijf. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen die ons willen helpen bij het realiseren van onze visie. Solliciteer nu!

Bekijk hier onze vacatures