Doorgaan naar content
Werken bij VHZ

Over Kozijn Service Nederland

Werken bij Kozijn Service Nederland

Wij zijn dé reparatiespecialist op het gebied van kozijnen, hang- en sluitwerk. Naast het preventief onderhouden van een bestaand systeem en het repareren van hang- en sluitwerk kan Kozijn Service Nederland (KSN) het profiel herstellen en er weer als nieuw uit laten zien. Samen zorgen we ervoor dat elk kozijn de aandacht krijgt die het nodig heeft.

Wat KSN als werkgever binnen de servicemontage uniek maakt is de focus op herstel in plaats van vervanging. Dit vergt vakmanschap, expertise en creativiteit van onze medewerkers. Het maakt tegelijkertijd het werk erg afwisselend en iedere klus uniek. Ondanks dat de grootste groep medewerkers op diverse locaties aan het werk zijn, zijn er tussen collega’s wekelijks fysieke contactmomenten waarop naast sociale aspecten ook kennis wordt gedeeld en vragen kunnen worden gesteld. Mede door deze continue kennisdeling beschikt KSN over uitgebreide expertise en zijn de meest uiteenlopende schades snel en adequaat op locatie op te lossen. KSN kent veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. KSN is in 2009 opgericht en werkt door heel Nederland.

We zijn onderdeel van VHZ, marktleider in de kozijnenbranche in Nederland. Met onze duurzame kozijnoplossingen dragen we bij aan een betere leefomgeving voor de komende generaties. VHZ omvat de producerende bedrijven Transcarbo, Europrovyl, Kumij en Smits Kozijnen, het montagebedrijf Alwood en het servicebedrijf KSN - Kozijn Service Nederland. VHZ is al jaren de grootste verwerker van kozijnen in Nederland met meer dan 650 collega’s, een omzet van EUR 200 mio,- en een productie van 180.000 kozijnen per jaar

.

Op pad met servicemonteur Marco