Doorgaan naar content
Werken bij VHZ
De oranje VW Transporters van Kozijn Service Nederland.

Over Kozijn Service Nederland

Kozijn Service Nederland is dé expert in reparatie en onderhoud van kozijnen. Onze specialisten zijn voortgekomen uit een groep vakmensen in gevel- en kozijntechniek, die hun kennis en ervaring hebben gebundeld. We zijn ontstaan vanuit de noodzaak om het hoofd te bieden aan de toenemende problemen van achterstallig onderhoud en storingen aan kozijnen, ongeacht het materiaal - of het nu hout, staal, aluminium of kunststof is.

Servicemonteur aan het werk met de ingeladen bus.

Reparatiespecialisten in actie

Wij zijn dé reparatiespecialist op het gebied van kozijnen, hang- en sluitwerk. Naast het preventief onderhouden van een bestaand systeem en het repareren van hang- en sluitwerk kunnen wij het profiel herstellen en er weer als nieuw uit laten zien. Samen zorgen we er dagelijks voor dat elk kozijn de aandacht krijgt die het nodig heeft en die het verdiend!

De oranje VW Transporters van Kozijn Service Nederland.

Van garagebox naar landelijke service

Onze visie: “Service aan kozijnen verlenen zoals je het ook graag thuis zou willen ontvangen”, is in 2009 begonnen in een garagebox in de Scheveningse haven. Wij zijn sindsdien uitgegroeid tot een landelijk dekkend en klantgericht servicebedrijf.

Ambities en medewerkers centraal

Wat ons uniek maakt is dat wij ons onderscheiden door merk- en materiaalonafhankelijk te zijn, onze groei-ambities te realiseren, onze medewerkers altijd optimaal te ondersteunen en faciliteren en veel waarde hechten aan het welzijn en ontwikkeling van ons team! Wij zullen ons zo verder kunnen ontwikkelen tot een landelijk dekkend servicenetwerk met behoud van de bestaande kwaliteit! Want: “Service is geen afdeling maar een mentaliteit.”

Jouw welzijn is onze prioriteit

Wij vinden het belangrijk dat jij je lekker in je vel zit. Daarom bieden wij opleidingsmogelijkheden aan, organiseren we regelmatig teamuitjes, vrijdagmiddag borrels, koffiemomenten en zorgen we voor een prettige en positieve werkomgeving. Bij ons kom je niks tekort want we vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich gewaardeerd en ondersteund voelen!

Servicemonteur samen met de ingerichte bus aan het werk.

Werken bij Kozijn Service Nederland

Wat KSN als werkgever binnen de servicemontage uniek maakt is de focus op herstel in plaats van vervanging. Dit vergt vakmanschap, expertise en creativiteit van onze medewerkers. Het maakt tegelijkertijd het werk erg afwisselend en iedere klus uniek. Ondanks dat de grootste groep medewerkers op diverse locaties aan het werk zijn, zijn er tussen collega’s wekelijks fysieke contactmomenten waarop naast sociale aspecten ook kennis wordt gedeeld en vragen kunnen worden gesteld. Mede door deze continue kennisdeling beschikt KSN over uitgebreide expertise en zijn de meest uiteenlopende schades snel en adequaat op locatie op te lossen. KSN kent veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. KSN is in 2009 opgericht en werkt door heel Nederland.

We zijn onderdeel van VHZ, marktleider in de kozijnenbranche in Nederland. Met onze duurzame kozijnoplossingen dragen we bij aan een betere leefomgeving voor de komende generaties. VHZ omvat de producerende bedrijven Transcarbo, Europrovyl, Kumij en Smits Kozijnen, het montagebedrijf Alwood en het servicebedrijf KSN - Kozijn Service Nederland. VHZ is al jaren de grootste verwerker van kozijnen in Nederland met meer dan 650 collega’s, een omzet van EUR 200 mio,- en een productie van 180.000 kozijnen per jaar

Op pad met servicemonteur Marco

We zijn onderdeel van VHZ, marktleider in de kozijnenbranche in Nederland. Met onze duurzame kozijnoplossingen dragen we bij aan een betere leefomgeving voor de komende generaties. VHZ omvat de producerende bedrijven Transcarbo, Europrovyl, Kumij en Smits Kozijnen, het montagebedrijf Alwood en het servicebedrijf KSN - Kozijn Service Nederland. VHZ is al jaren de grootste verwerker van kozijnen in Nederland met meer dan 650 collega’s, een omzet van EUR 200 mio,- en een productie van 180.000 kozijnen per jaar.

Lees meer over werken bij VHZ